Organizare

Banca de Celule Stem MEDICO SCIENCE este în beneficiul pacienţilor care doresc să facă depozitarea de celulele stem în condiţiile cele mai sigure şi de bună calitate, care elimină riscul deteriorării materialului biologic prin transportarea lui la distanţă şi uşurează accesul pacientului la materialul crioconservat.

Tehnologia Medico Science se dezvoltă prin intermediul a patru piloni de maximă importanță. Așadar, vorbim despre banca de Celule Stem, care recoltează si procesează într-un timp foarte scurt; un laborator de analize cu pachete speciale; cercetare medicală pentru studii medicale amănunțite, dar și partea editoriala unde poți rămâne la curent cu toate noutățile.

Banca Celule Stem

Beneficiezi de calitate suedeza, recoltăm și procesăm în cel mai scurt timp posibil fără costuri suplimentare și îți păstram în siguranță celulele stem pentru următorii 18 ani!

Laborator Analize

Pentru că starea de sanătate a mamei este importantă, oferim pachete de analize medicale specifice în timpul sarcinii și o gamă variată de analize pentru întreaga familie.

Cercetare Medicala

În cadrul companiei Medico Science, se fac studii de cercetare asupra îmbunătățirii calității materialului biologic ombilicoplacentar recoltat la naștere.

Editura – Revista

Vrei să afli mai multe detalii? Vrei să fii mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniul medicinii? Le poți găsi dacă accesezi revista noastră-medicosciencepress.org., cea mai nouă activitate în care ne-am implicat.

Menu