De ce cu noi?

Inainte de toate, trebuie sa știi că decizia de a recolta celule stem nu implică niciun risc, nici pentru mamă, nici pentru nou-născut (fiind o metodă neinvazivă). Ca viitor părinte, în doar câțiva pași, poți asigura ce ai mai drag pe lume!

✶În România există azi 6 bănci de celule stem cu tehnologie completă. Medico Science este localizată în Craiova. De ce este acest aspect important? Datorită faptului că pe o rază de aproximativ 350 km putem asigura servicii rapide și de calitate, adică avem mașini specializate, acreditate și dedicate care transportă în condiții perfecte materialul păstrat în recipienți speciali ce asigură temperaturi de la +6 la – 196 de grade C în funcție de necesități, la laborator pentru procesare.

Cu noi ai garanția celui mai scurt timp de la recoltare la procesare, maxim 12 ore pe o rază de 350km!

✶Datorită acestui fapt, probele realizate până în prezent, prin separare celulară în laboratoarele Medico Science au avut o viabilitate celulară certificată de 95,5%, ceea ce reprezintă cel mai bun indicator.

✶Medico Science poate stoca atât sânge integral cât şi sânge procesat (concentrat de celule stem hematopoietice) și a făcut pionierat prin procesarea gelatinei Wharton care conține celule stem mezenchimale. Numărul total de probe stocate este între 8 și 15, în funcție de pachet, fiind cel mai mare din România.

✶Pentru maximă siguranță, în vederea realizării unui transplant de calitate, kit-urile noastre de stocare sunt concepute pentru a păstra proba în două recipiente duble.

✶Know-how –  experiența și competența internațională a colectivului de cercetare dobândite în universități și spitale universitare de prestigiu – Suedia (Institutul Karolinska), SUA (Universitatea din Pittsburgh, Institutul Magee Womens Research, Stanford University), Japonia (Tokyo University).

Laborator cu dotări de ultima generație achiziționate din SUA, Anglia, Suedia, Germania.

✶Medico Science a obţinut acreditarea Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT) şi a Ministerului Sănătăţii in 2013 și a fost reacreditată în 2019. Această acreditare are la bază legislaţia naţională şi directivele Comisiei Europene privitoare la operarea băncilor de ţesuturi şi celule. Aceste directive cuprind specificaţii stricte în ceea ce priveşte construcţia şi funcţionarea de zi cu zi a băncii. Viitorii părinţi pot fi încrezători în faptul că Medico Science funcţionează după un sistem de asigurare a calităţii foarte strict.

Nu există risc financiar!

✶Vom returna plățile efectuate de către client, indiferent de motive, dacă există nereușite medicale (insuficiență sanguină la recoltare, deficiențe operative în timpul prelevării, contaminare sau accidente medicale pe parcursul transportului). Medico Science este singura bancă din România care accceptă rezilierea unilaterală a contractului oricând pe perioada celor 18 ani, cu respectarea condițiilor legale.

Menu