Politica de confidențialitate Medico Science

Confidențialitatea este importantă pentru MEDICO SCIENCE. Așadar, am implementat o Politică de Confidențialitate în care să vă fie protejate informațiile furnizate. Puteți fi rugați să furnizați informații în orice moment în care vă aflați în contract cu MEDICO SCIENCE. Informațiile solicitate pot fi personale și non-personale, în format online sau offline. Datele sunt stocate pe serverele societății MEDICO SCIENCE care nu sunt conectate la Internet, așadar nu pot fi accesate de către nicio persoană neautorizată.

Ne rezervăm dreptul de a modifica Politica de confidențialitate, cu menționarea datei efective la care au apărut modificările și cu postarea politicii revizuite pe site-ul web al MEDICO SCIENCE, www.medicoscience.ro.

Tipuri de informații care vă vor fi solicitate

Dacă alegeți să apelați la serviciile MEDICO SCIENCE, vă vor fi solicitate anumite informații personale precum: nume, adresa, e-mail, CNP, numărul de telefon, dar și detalii legate de sănătatea dumneavoastră.

Dupa ce ați devenit client MEDICO SCIENCE, vi se va aloca un număr de identificare/cod de client MEDICO SCIENCE.

Dacă înca nu ați ales să deveniți clientul nostru, puteți în orice moment să consultați site-ul MEDICO SCIENCE, www.medicoscince.ro și să solicitați informații folosind formularul de contact de pe site, adresa noastră de e-mail sau telefonic, intrând în contact cu un reprezentant al companiei noastre. Pentru a vă putea raspunde personalizat, vă vom solicita numele și adresa de e-mail, dar și detalii specifice despre sarcină (numarul de săptamani, DPN, etc.).

În plus, în anumite situații v-ar putea fi solicitate informații de natură personală (fără a ne limita însă la acestea), spre exemplu când participați la un sondaj sau când raportați o problemă cu site-ul nostru sau cu serviciile oferite de noi.

În general, puteți să vizitați site-ul nostru sau să discutați cu un reprezentant MEDICO SCIENCE, garantandu-vă să păstram confidențialitatea informațiilor.

MEDICO SCIENCE poate colecta si informații care nu vă identifică personal precum numele de domeniu și adresa IP, pentru a măsura anumite modele de trafic pe site-ul nostru (număr de vizite, pagini vizualizate, timpul mediu de conectare pe site).

Site-ul web MEDICO SCIENCE, www.medicoscince.ro conține link-uri interne și externe, către companii/instituții terțe prin care se pot colecta informații personale. Procedura de informare a părților terțe nu este acoperită de prezenta politică de confidențialitate.

Scopul colectării lor

Informațiile pe care le colectăm sau pe care ni le furnizați vor fi  folosite în conformitate cu acordul între dumneavoastră și MEDICO SCIENCE pentru:
– a vă furniza servicii cât mai performante;
– a interacționa cât mai bine cu clienții noștri;
– a menține funcționalitatea și securitatea;
– a asigura conformitate;
– orice alt scop cu acordul dvs./ nostru scris, separat de această politică de confidențialitate.

Informațiile generale le putem colecta, utiliza, transfera și divulga în orice scop.

MEDICO SCIENCE poate să divulge informațiile personale anumitor parteneri în moduri compatibile cu Politica de confidențialitate, precum:

  • Furnizori de asistență medicală – medicul/cadrul medical care se ocupă de sănătatea dumneavoastră;
  • Furnizori de servicii – companii asociate care furnizează servicii pentru MEDICO SCIENCE;
  • Marketing: nu vor fi distribuite informațiile dvs. personale unor terți în scopul lor de marketing direct;
  • Altele: când o impune legea (proces în instanță, litigii/solicitări din partea autorităților publice/guvernamentale), în scopuri de securitate națională, alte situații de importanță publică, pentru a proteja operațiunile noastre, drepturile sau siguranța noastra sau a celorlalți, în caz de reorganizare, fuziune sau vânzăre catre o parte terța.

Măsuri de securitate

MEDICO SCIENCE ia măsuri de precauție – inclusiv măsuri administrative, tehnice și fizice – pentru a vă proteja informațiile personale împotriva pierderii, furtului și a utilizării incorecte, precum și împotriva accesului neautorizat, dezvăluirii, modificării și distrugerii.

Dacă se utilizează răspunsurile dumneavoastră de conectare și de securitate, se va considera ca tranzacțiile respective au fost autorizate de dumneavoastră.

Despre copii

Prezentul site nu colecteză și nici nu menține date de identificare personală a persoanelor cu vârsta sub 13 ani.

Nu utilizați sau accesați acest site dacă aveți sub 13 ani!

În situația în care compania MEDICO SCIENCE află că s-au obținut informații personale de la o persoană sub 13 ani fără consimțământul parental, atunci aceasta va lua măsurile necesare pentru a șterge respectivele informații. MEDICO SCIENCE nu își asuma nicio responsabilitate pentru informațiile furnizate.

Drepturile dumneavoastră

– dreptul de acces – aveți dreptul să primiți informații ale dvs. personale precum și pe cele referitoare la modul în care ele sunt utilizate;

– dreptul la rectificare a datelor – aveți dreptul să modificați informațiile dumneavoastră personale;

– dreptul de ștergere a datelor – aveți dreptul să ștergeți informațiile dumneavoastră personale;

– dreptul la transferabilitatea datelor – aveți dreptul să primiți informațiile dumneavoastră personale într-un format structurat și să transmiteți aceste informații unui alt operator de date;

– dreptul de a obiecta – aveți dreptul să obiectați împotriva utilizării informațiilor personale când aceasta se bazează pe interesele publice sau pe interesele noastre legitime;

–  dreptul la restricționare.

– dreptul de a se retrage – vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

În anumite situații, ștergerea informațiilor personale din baza noastră de date va implica și ștergerea contului de utilizator.

Dacă nu doriți să primiți informații de la noi, vă rugăm să ne comunicați sunând la +40726676996 sau să trimiteți un e-mail la info@medicoscience.ro.

Dacă doriți să vă actualizați sau să vă corectați datele de contact, puteți să ne sunați la +40726676996, să ne trimiteți un e-mail la info@medicoscience.ro. sau ne puteți contacta prin poștă la adresa Craiova, Str. Brazda lui Novac nr.1B, județul Dolj. Daca doriți să ștergem toate datele dumneavoastră personale pe care le-ați furnizat prin completarea formularelor de pe site-ul web MEDICO SCIENCE, www.medicoscince.ro, transmiteți o cerere la info@medicoscience.ro.

Ștergerea sau actualizarea informațiilor dumneavoastră poate dura până la 10 zile.

Notă: Termeni precum, “noi,” “noastre,” şi “pe noi/nouă”, se referă la S.C. MEDICO SCIENCE S.R.L..

Baze juridice

– Îndeplinirea contractului – utilizarea informațiilor dumneavoastră este necesară pentru a vă furniza serviciile menționate în termenii și condițiile contractului pe care îl aveți cu noi.

– Respectarea obligațiilor legale – daca suntem supuși la o obligație legală, în caz că este necesar, ne este permis să vă folosim informațiile personale.

– Consimțământul informat – acordul pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale este obținut prin semnarea consimțământului informat.

Nu vom fi răspunzători pentru niciun fel de daune incidentale, consecvente sau punitive legate de această politică de confidențialitate.

Vom depune eforturi rezonabile pentru a respecta această politică de confidențialitate și vom lua măsuri corective prompte atunci când vom afla despre orice nerespectare a politicii noastre de confidențialitate.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la telefon +40726676996, să ne trimiteți un e-mail la info@medicoscience.ro. sau ne puteți contacta prin poștă la adresa Craiova, Str. Brazda lui Novac nr.1B, județul Dolj.

Informații de contact

MEDICO SCIENCE: telefon 0726676996, e-mail: info@medicoscience.ro., adresa poștală Craiova, Str. Brazda lui Novac nr.1B, județul Dolj.

Menu