Laborator Analize

Laboratorul nostru are dotări avansate din punct de vedere tehnologic, în conformitate cu regulile și reglementările privind Bunele Practici de Laborator (GLP) și a Practicilor de Bună Fabricație (GMP). Suntem pregătiti să ne adaptăm cerințelor viitoare.

Laboratorul Medico Science oferă clienților servicii de înaltă calitate în procesarea probelor de analize, precum și în testarea și crio-depozitarea pe termen lung a produselor din sângele și țesutul cordonului ombilical.

În acest moment, Medico Science oferă o gamă completă de analize medicale de laborator în domenii precum: hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, histopatologie, citologie, genetică și biologie moleculară.

Rezultatele riguroase eliberate de laboratorul nostru ajută medicul să stabilească rapid un diagnostic, să inițieze și să monitorizeze schema de tratament.

În afara gamei complexe de analize medicale efectuate de laboratorul nostru, oferim clienților noștri și un pachet cu analize specifice pe perioada sarcinii.

Menu