Transport

Pentru a asigura operativitate și rapiditate, în principal transportul probelor recoltate se va realiza direct de către Medico Science prin folosirea mijloacelor auto dedicate și autorizate pentru transport de material biologic conform ADR, dar și cu sprijinul partenerilor (TNT, DHL).

Contra Cronometru! TIMPUL de la recoltare la procesare trebuie să fie cât mai scurt!

Imediat după recoltare, celulele stem intră în fază de autodistrugere programată (apoptoză), așa încât viabilitatea celulară scade odată cu trecerea timpului. Așadar, pentru obținerea unei GREFE DE CALITATE, este foarte important ca procesarea să fie făcută intr-un interval cât mai mic de la recoltare.

Medico Science a reușit să aibă cea mai bună medie a viabilității celulelor stem din România (96%) prin asigurarea unui serviciu de transport foarte rapid NON-STOP, coordonat cu punctele de recoltare si cele de ridicare a materialului biologic.

Probele sosite continuu au intrat direct în procesare, fără timpi de așteptare, acest fapt datorându-se și procesului de producție adecvat. În 98% din cazuri, Medico Science a folosit transportul propriu dedicat, care a stat la dispoziția pacientei pe tot parcursul nașterii. Acest aspect s-a concretizat prin obținerea unui interval între prelevare și procesare de doar câteva minute (de la orice spital din Craiova), până la 3-5 ore (de la spitalele din S-V, S-E României), dar și a unor viabilități medii de 95-97%. Putem afirma cu fermitate că probele recoltate până în prezent sunt cele mai rapid procesate probe din toată România, dovada fiind reprezentată de fișele de trasabilitate.

Pentru a asigura un timp cât mai scurt de la prelevare la procesare, o condiție obligatorie este aceea ca după naștere, dvs. sau un membru al familiei să anunțe în cel mai scurt timp prelevarea probelor biologice coordonatorului de transport al bancii noastre la tel : 0726 676 996 nostru de transport.

Menu