Credem că îmbunătățirea calității vieții este scopul final a tot ceea ce facem! De aceea, pentru a susține și a completa activitatea MedicoScience, de curând a fost creeată editura MedicoSciencePress.

Creșterea vizibilității revistei Medico Oncology și a editurii MedicoSciencePress se realizează prin site-urile proprii (http://medicosciencepress.org/ si http://books.medicosciencepress.org/) care ofera oportunitatea informării în timp real.

Înființată în 2020, MedicoSciencePress este o editură ce își propune să îi ajute pe cercetătorii și profesioniștii din domeniul sănătății sa promoveze știința și să îmbunătățească rezultatele sănătății în beneficiul societății prin oferirea suportului pentru publicarea de cărți și articole de medicină, biologie și științe ale vieții.

Editura noastră MedicoSciencePress susține promovarea datelor științifice medicale de ultimă oră prin publicarea articolelor originale (review și de cercetare) în revista Medico Oncology, revistă bianuală, indexată în baze de date internaționale.

Revista Medico Oncology este o publicație ştiinţifică ce se aliniază la standardele cele mai înalte internaţionale prin asigurarea unei calități deosebite a conținutului științific și prin selectarea celor mai bune lucrări de cercetare. Revista utilizează procesul peer review de evaluare și corectare a articolelor, cu respectarea regulilor impuse de etică în mediul academic. În colectivul editorial sunt implicate cadre didactice și medicale cu reputaţie din România și de la nivel internațional.

Menu