Harta

Directia Bucuresti-Craiova

Traseu 1 Centru De la intrarea in Craiova dinspre Bucuresti mentineti directia inainte cca 6 km pana la coborarea de pe pasarela unde mergeti in directia inainte-dreapta parasind linia de tramvai, cca 200 m ianinte, si prima strada la dreapta, si parcati la 20 m de la intersectie.

Traseu 2 Centura De la intrarea in Craiova dinspre Bucuresti, dupa Aeroport la prima intersectie semaforizata faceti dreapta pe Centura de Nord catre Timisoara, dupa 10 km si aprox. 12 min de mers la al doilea sens giratoriu faceti stanga catre oras, treceti peste calea ferata si de la sensul giratoriu inainte dupa aprox. 1km pe strada Amaradia in dreptul bisericii faceti stanga, si parcati la 20 m de la intersectie.

Directia Dr. Tr. Severin-Craiova

Traseu 1 Centru De la intrarea in Craiova dinspre Dr. Tr. Severin, la sensul giratoriu mentineti directia inainte pe sub pasarela de centura cca 10 km,  tinand lina de tramvai pe Calea Severinului  si cu 100 m inainte de pasarela faceti stanga la 270 grade pe Str. Amaradia, iar dupa 200 m  faceti prima strada la dreapta, si parcati la 20 m de la intersectie.

Traseu 2 Centura De la intrarea in Craiova dinspre Dr. Tr. Severin, la sensul giratoriu urcati dreapta pe pasarela de centura directia catre Bucuresti cca 6 km pana la primul sens giratoriu unde faceti dreapta catre oras, treceti peste calea ferata si de la sensul giratoriu inainte dupa aprox. 1 km pe strada Amaradia in dreptul bisericii faceti stanga, si parcati la 20 m de la intersectie.